ordnes

|  |


Mijn wereld...

op weg naar wonderland

Welkom in mijn wereld. De wereld van de zintuigen.
In een bijzondere sfeer met mooie lichteffecten hoef ik niet te praten. Ik mag ervaren, genieten, ondergaan.
Ik mag zijn wie ik ben op mijn eigen tempo met mijn eigen manier van communiceren. Wat ik doe wordt serieus genomen. Ik ben de leider, mijn begeleider volgt.


In een wonderlijke wereld, waarin de elementen aarde, vuur, water en lucht een grote rol spelen voel ik mij al snel op mijn gemak. Ik raak ontspannen door wat mij aangeboden wordt.
Zelfs de spanning van nieuwe ervaringen kan ik goed verwerken.

Ik snoezel en ik doezel.
Ik ontdek nieuwe dingen
Ik voel mezelf van top tot teen.

Ik leef!

Snoezelarrangementen


Een snoezelarrangement varieert van
2 uur tot een hele dag.
Een snoezelarrangement bestaat, afhankelijk van het arrangement, uit o.a. een belevingstheater voorstelling verzorgd door Rik en Rensje aangevuld met gebruik van de ruimte door de gasten en hun begeleiders, eten en drinken, gebruik diverse snoezelmaterialen en jaccuzzi buiten.

In combinatie met het aanbieden van allerlei poppen, objecten, geluidsinstrumenten, achtergrond muziek etc.. wordt de sfeer binnen de ruimte bepaald door wisselende lichtinstellingen aangepast aan de individuele behoefte van de gasten.


De snoezelarrangementen zijn toegankelijk voor individuele cliënten met een persoonlijke begeleider of groepjes tot maximaal zes cliënten met maximaal 6 persoonlijke begeleiders.

Er kan een keuze gemaakt worden uit verschillende arrangementen:


Arrangement 1, 2 of 3


Individueel arrangement